شما از دیدگاه ادمین و مالک سایت به این موضوع توجه دارین و خب مطمئنا" این حرفی که من زدم پرویی بوده ولی من از دیدگاه یک کاربر تقریبا" 31 ساله که سالهاست که در انجمنهای مختلف عضو بودم گفتم
در مورد کاربران فعال که عرض کردم قبلا" . منظورم این هست که مثلا" شما وقتی وارد یک شرکت میشین من به عنوان کارمند هزاری هم اطلاعات تخصصی به شما بدم شما نهایت به من میگین نظر شما محترم ولی منتظر جواب مدیران هستم
فرض کنید یک کاربری کلی با شما و تیم بوده و اطلاعات تخصصی هم داره وقتی یک کاربر تازه وارد یک سوالی میکنه و همین کاربر با تخصص با عنوان تازه داره راه میوفته جواب سوال کاربر تازه وارد رو بده مطمئنا" اون کاربر از این فرد با تخصص که عنوان خاصی نداره یک تشکر میکنه و میگه منتظر جواب اساتید هم هستم
در حال حاضر مدیر سخت افزار و نرم افزار و اورکلاک فعال که جواب کاربران رو بدهند ندارید و تازه میخواهین این افراد فعال فرم مدیریت پرکنند تا بعد 3 مرحله بشن مدیر
اینطوری دو سه سالی طول میکشه تا دیفرنت لول جا بیوفته تازه
بلاخره نباید توقعی هم داشت با این روش ترفیع کاربران جذب بشند و ممکنه سالها فقط تعداد عضوها بیشتر بشه
دیگه من از شورای مدیریتی بی اطلاع هستم که چگونه تصمیم میگیرند من چیزی رو که میبینم رو میگم

Bookmarks